Két keréken esküvői meghívó

930 Ft Áfá-val

A természet lágy ölén

Az esküvői meghívó mérete: 10 x 14 cm

Tegyél egy kis bohém stílust az esküvői meghívóidra ezzel a csodálatos Két kereken esküvői meghívó segítségével! A színes, vidám mintái életre keltik a meghívódat, és tökéletesen kifejezik az esküvőd bohém hangulatát. Az organikus elemek játékos kombinációja biztosan elnyeri majd a vendégek tetszését. Az idősebb vendégek is mosolyognak majd, amikor ezt az egyedülálló meghívót kapják kézhez.
Tégy egy kis vidámságot a nagy napodra a Két kereken meghívóval, és lepd meg vele vendégeid szívét!

Az ár tartalmazza:
– a színes kétoldalas nyomtatást,
– a csipke díszítést,
– a meghívó összeállítását.

A Két keréken esküvői meghívónk az élet szeretetét, a szabadságot és a vidámságot szimbolizálja.
A természetes anyagú kartonra nyomtatott meghívót fehér csipke fogja össze.
Alatta ott áll a két kerékpár, alattuk pedig a Ti nevetek.
A masnit kioldva a meghívó belsejében olvasható a meghívótok szövege.

A meghívódhoz rendelhetsz borítékot is.
A borítékot akár a monogramotokból készített egyedi pecséttel is tudjuk díszíteni.

A Két keréken meghívódat is átalakíthatod – díjtalanul – a te NAGY napodra! Így teheted egyedivé:
– Választhatsz más színű papírt
– Választhatsz másik betűtípust és színt.
– Lehet másmilyen kerékpár, grafika is a meghívódon.
– Kerülhet másmilyen csipke is a meghívódra.

Kiknek jó választás ez a meghívó?
Ha kedvelitek a vintage hangulatot, a természetet és nem akartok sok szöveget, akkor a Két keréken meghívónk tetszeni fog Nektek.

A Két keréken esküvői meghívó mellé is örömmel elkészítjük a hozzá tökéletesen passzoló Ültetőkártyákat, Menüháromszögeket, Köszönetajándékokat vagy más esküvői kiegészítőket is. És természetesen, ha valami egyedi álmod van, akkor azt is meg fogjuk valósítani!

Pároddal vidáman kerekeztek. Hétvége van. Remek szállást találtatok az Őrség egyik apró falujában. Délelőtt bringára pattantatok és elindultatok. A szállásadó néni által csomagolt étel és ital ott lapul a hátizsákokban. Lassan tekertek fel a dombra ahonnan lélegzetelállító látvány tárul a szemetek elé. Zöld ezernyi színében pompázó dombok. Erdők és erdőfoltok. Színes virágoktól tarkálló mezők. Vakító fehér házfalú falvak. Megláttok egy kis tavat nem olyan messze. Odatekertek, hogy a partján falatozzatok. Kicsit messzebb volt a víz, mint elsőre látszott. Alaposan meg is izzadtatok. Milyen jó lenne megmártózni a hűsítő vízben. Körülnéztek. Sehol senki. Gyorsan ledobáljátok a ruháitokat és már csobbantok is. Nevetve kergetőztök és fröcskölitek egymást. A partra kapaszkodva csókokkal szárítjátok fel egymás testéről a vizet. Belehempergőztök a tóparti virágokba. A csókoktól felforr a véretek és egymásba gabalyodtok. A szállásra visszaérve a néni fiatalos csillogással a szemében, mindent tudó mosollyal halkan figyelmeztet a hajadba tapadt színes virágokra.

 

 

In stock N/A , . , , , .