Az esküvői idézet sok esküvői meghívó fontos része. A meghívódon szereplő idézetben kicsit elrejtőzhettek ti is. 🙂 Épp ezért elengedhetetlen, hogy a meghívódra kerülő kiválasztott idézet hozzátok illő legyen.

Lényeges, hogy a kiválasztott idézet elférjen a kiválasztott esküvői meghívón!
Ha több hely van a meghívón, akkor szabadon választhatsz a verses vagy hosszabb gondolatok közöt. Kisebb meghívó esetén sincs semmi veszve. Nagyon spk rövid aforizmát gyűjtöttem neked. Ezek is tökéletes díszei lesznek az esküvői meghívódnak.

Van öt nélkülözhetetlen adat, amit a meghívó szövegének feltétlenül tartalmaznia kell. Kattints és olvasd el, melyek ezek!

Az esküvői idézeteket három kategóriába soroltam.
Így neked könnyebb dolgod lesz, hogy megtaláld a számotokra legjobb idézetet.
De gyűjtöttem neked 77 idézetet dalszövegekből is.

Ekrü csillogás esküvői meghívó
Klasszikus esküvői idézetek Neked

Miért kellene a jól bevált klasszikus idézetektől eltérni? Ha egyetértesz, akkor itt megtalálod amiket összegyűjtöttem. Kattints és válaszd ki a Neked tetszőt!

Adria hullámain esküvői meghívó
Laza esküvői idézetek Neked

Fiatalos, laza esküvői idézete keresel? Valami olyat amit könnyed és rátok jellemző? Kattints és remélem megtalálod a megfelelőt!

Vicces esküvői idézetek Neked

Olyan aforizmák, gondolatok melyek megmosolyogtatják a vendégeket. Ha valami nem mindennapira esküvői idézetre vágysz, akkor tudod mit kell tenned! 🙂