Jelen honlap böngészésével a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A jogtulajdonos nem járul hozzá az oldalon olvasható és látható tartalmak üzleti célú felhasználásához.

A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a Fejér Megyei bíróság illetékességének is.

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes érdeklődőknek ne nyújtson szolgáltatást. Az elutasítást nem köteles megindokolni. A Szolgáltató vállalja, hogy a hatályos jogi előírásokat betartja.

Jogellenes használat esetén kiróható kötbér:
A www.sannaeskuvoimeghivo.hu oldalon megtalálható valamennyi szöveg és a © sannaeskuvoimeghivo.hu szöveggel ellátott fotó engedély nélküli felhasználása kötbér fizetését vonja maga után.
Ha a www.sannaeskuvoimeghivo.hu oldal tartalmát más honlapon, nyomtatott médiában az üzemeltető írásbeli engedélye nélkül észleljük, napi 50 000 Ft + ÁFA, azaz napi ötvenezer forint + ÁFA összeget számlázunk ki a jogosulatlan felhasználónak kötbér címén. Jogtalan felhasználásnak minősül ha az engedély nélkül átvett szöveg az oldal tartalmának 30 százalékát meghaladja. A jogtalan felhasználás tiltása vonatkozik a honlapon található valamennyi © sannaeskuvoimeghivo.hu szöveggel ellátott képre is. A kötbér összege ebben az esetben is napi 50 000 Ft + ÁFA, azaz napi ötvenezer forint + ÁFA.
A szöveg vagy fotó átvételével a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.