Az esküvői meghívó szövege és annak kiválasztása elengedhetetlen része az esküvő előkészületénél. A meghívódon szereplő szöveg megmutatja az esküvőd stílusát, hangulatát. Fontos, hogy a meghívódra kerülő kiválasztott szöveg hozzátok illő legyen.

Lényeges, hogy a kiválasztott esküvői meghívó szövege elférjen a kiválasztott esküvői meghívón! Vagy ne legyen túl rövidke sem, hiszen akkor túl nagy üres helyek tátonganának a meghívón.
Ha szeretnétek, akkor új méretben is megtervezzük és elkészítjük a kiválsztott meghívódat, hogy a lehető legjobban illeszkedjen rá a tökéletes esküvői meghívó szövege. Nálunk ennek az áttervezésnek nincsen semmiféle díja.

Van öt nélkülözhetetlen adat, amit a meghívó szövegének feltétlenül tartalmaznia kell. Kattints és olvasd el, melyek ezek!

Az esküvői meghívó szöveget három kategóriába soroltam.
Így neked könnyebb dolgod lesz, hogy megtaláld az eszményi szövegedet.

Klasszikus esküvői meghívó szövegek, Neked

Ha jól ismert szöveget szeretnétek az esküvői meghívótokra, akkor itt megtaláljátok a számotokra leginkább megfelelőt.

Beszállókártya esküvői meghívó
Laza esküvői meghívó szövegek, Neked

Félre a megszokásokkal és jöhet valami fiatalos, laza esküvői meghívó szöveg? Valami rátok jellemző könnyed szöveget szeretnétek? Íme:

Két keréken esküvői meghívó
Vicces esküvői meghívó szövegek, Neked

Szeretnétek, ha a vendégeitek neve a nevetéstől is kicsordulnának esküvői meghívótok szövegét olvasva? Ha igen, tudod mit kell tenned! 🙂