Hogyan válassz esküvői sminkest

Hogyan válassz esküvői sminkest

Nemrégiben kimondtad Életed Szerelmének arra a bizonyos kérdésre az IGEN-t? Szívből gratulálok! A romantikus lánykérés után izgatott esküvői készületekbe kezdtek Vőlegényeddel. Minden bizonnyal rengeteg terv és elképzelés él bennetek életetek nagy napjával kapcsolatban. Szinte látod magatokat boldogan, csillogó szemekkel az oltár és a család előtt.
Minden apró részlet gondosan meg lett tervezve erre a jeles napra: a díszes és rátok szabott esküvői meghívó, melyben szerepelnek a pontos időpont, a nagy nap menete és egy megható idézet is, mely teljes egészében Rólatok szól. Álmaid ruháját is megtaláltad már, a helyszínt pedig már réges-régen kinéztétek magatoknak. Már csupán néhány apróság van hátra: az esküvői smink és a frizura.

Miért fontos az esküvői smink? Mi a szerepe a sminknek az esküvődön?

Képzeld magad elé az esküvőtök napját. A reggeli izgalmas készülődés után kilépsz életed Párja és a család, barátok elé. Minden tökéletes. A gyönyörű ruhádban tündökölsz, mindenki csodálkozva és meghatottan nézi szépségedet. A meseszép hosszú ruha után mindenki a boldogságtól ragyogó arcodat fogja szemlélni. Éppen ezért fontos, hogy csodálatos legyél. Az esküvői smink ezt meg is adja számodra.
A smink kiemeli arcod természetes szépségét, az apróbb zavaró bőrhibákat pedig szinte láthatatlanná teszi. Segítségével a nagy napon és a fotókon, videókon makulátlan, szép bőröd lesz. A szép alapozás, az arckontúrozás és az apró pirosítás-púderezés-bronzosítás teszi ezt lehetővé. Ragyogó szemeid finom kiemelése és ajkaid finom csábossága a rúzs által igazi menyasszonyt varázsol belőled. Általa még üdébb és még szebb leszel. Az esküvői fotókon és videókon is öröm lesz visszanézni magatokat tökéletes szépségetekben. Ne feledd, esküvője egyszer van az embernek, az legyen szuper.

Esküvői smink

Esküvői smink kellékek

Hogy válassz megfelelő esküvői sminkest?

  • Az első és legfontosabb, hogy nézd meg az előző esküvői sminkes munkáit. Azok már adnak némi támpontot számodra, hogy mennyire tetszik sminkelésének stílusa. Persze minden esküvő és minden menyasszony egyedi, akik minden esetben egyéni, a saját személyiségüket tükröző sminket kapnak az esküvőre.
  • Fontos, hogy az esküvői sminkes minőségi, márkás és szuper tartós termékeket használjon munkája (ami a szenvedélye) során
  • Nagy előny, ha a sminkesed kozmetikus is egyben, aki ellát az esküvő előtt apró, de annál hasznosabb bőrápolási szaktanáccsal is.
  • A nagy napon van néhány megható pillanat, így lényeges szempont, hogy vízálló és tartós sminket kapj tőle. Ebben segít az esküvői smink végén egy speciális sminkfixáló termék használata.
  • Szuper, ha a próbasmink és az esküvői smink előtt alkalmatok nyílik egy személyes találkozóra is, hogy egy kötetlen beszélgetés során megismeri a sminkes a bőrödet, a sminkelési szokásaidat, így lesz szép és valóban Hozzád illő az esküvői sminked.
  • Lényeges, hogy legyen próbasminkre is lehetőséged, így már az esküvő előtt is meg tudjátok beszélni az elképzeléseket. Ez azért fontos, mert az esküvőd előtt már látod magadat menyasszonyi sminkben és ha szükséges még pár apró változtatás, akkor még azt is könnyen meg lehet oldani.
  • Előnyös lehet még, ha a sminkes összeállított néhány esküvői smink csomagot, melyből könnyen ki tudod választani a Számodra megfelelő ajánlatot.
  • Ezek mellett pedig legyen rugalmas a kiszállást illetően is.

Bízom benne, hogy könnyebben találsz már esküvői sminkest magadnak. Légy elbűvölően szép esküvőd napján!
Engedd, hogy szeretteid tekintete csodálattal nézzenek Téged.

Üdv,
Zsuzsa

Nyomj a megosztásra, ha van akinek fel akarod hívni a figyelmét erre az írásra és persze lájkold a Facebook oldalamat!Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés