Papír esküvői meghívó

Papír esküvői meghívó

A papír esküvői meghívó átadásának hagyománya régre nyúlik vissza. Sokak szerint azonban eljött a vég és hamarosan már csak digitális meghívók lesznek. Vajon igazuk van és tényleg eltűnnek majd a papír meghívók?

Papír esküvői meghívó

A papír esküvői meghívó egyértelműen megmutatja, hogy fontosak nektek a meghívott vendégek. Hiszen vettétek a fáradtságot arra, hogy kiválasszátok a számotokra tökéletes meghívót. Ha jó szolgáltatót találtatok akkor lehetőségetek van egyedi esküvői meghívót készíttetni.

Ráadásul időt, energiát és pénzt nem sajnálva személyesen adjátok el az esküvői meghívótokat. Ezt a gesztust minden vendég értékelni fogja.
A vendégek a valódi, kézzelfogható meghívónak köszönhetően érezni fogják, hogy fontos számotokra az esküvő, és fontos az is, hogy mindenki jól érezze magát.

Papír esküvői meghívó

Tekergők térképe esküvői meghívó

A papír esküvő meghívó betekintést ad az esküvő hangulatába, stílusába. A meghívó esztétikája, stílusa, hangulata előrevetíti a nagy nap hangulatát. A mérete, súlya, a papírok érintése, a csipke mintája, a szalag selymessége mind átadja a tervezett lakodalom stílusát. Mutasd meg a rokonoknak, barátoknak, hogy az esküvődön érdemes lesz ott lenni!

Egy digitális meghívó vajon át tudja adni ezt a hangulatot? Pótolni tudja a kéz érintését?

A tapintás fontos érzékszervünk. Általa tudat alatt is rögzítünk, tapasztalunk információkat. Ne foszd meg a vendégeidet, hogy átéljék az esküvőd hangulatát a meghívód kézbe vételekor!

Egy kézzel fogható meghívónál sokkal több lehetőségetek lehet, hogy valami egyedi és különleges ajándékkal lepjétek meg a vendégeket. Hiszen akár selymes tapintású lemezen is lehet a meghívótok. De készülhet fára, műanyag fóliára vagy éppen kézzel merített papírra is.
Nem csak lapos lehet, hanem akár dobozba zárt is lehet. De elbújhat a meghívó papírja egy kémcsőbe is.

Papír esküvői meghívó

Vintage virágcsokor esküvői meghívó

A meghívó személyes átadása mindig egy különleges találkozás. Hidd el mindenki örömmel fogad majd otthonában és kíváncsian kérdezgetnek majd. Hol találkoztál a szerelmeddel? Milyen lesz a ruhád? A torta megvan már?

Természetesen a találkozás alkalmával el tudjátok mesélni, hogy kivel mi minden történt a legutóbbi beszélgetés óta. Így máris még közelebb kerültök egymáshoz és mint régi jó barátok ünnepeltek majd együtt. Akkor is ha korábban jó ideig nem találkoztatok.
Vajon egy e-mail csatolmányként érkező kép is eléri ezt? Biztos nem a spam mappába kerül a leveled?

Egy gyönyörű papír esküvői meghívó egészen biztosan nem tűnik el az e-mail fiók mélyén. Ez a meghívó ki fog kerülni a hűtőre, a kulcsos szekrényre vagy a család parafa táblájára. És ahányszor csak rápillantanak rátok fognak gondolni. És átjárja őket a várakozás, vágyakozás érzése. Veled együtt alig fogják várni az esküvőd napját.

Egy az e-mail fiókban bejelölt fájl, ami ráadásul egyre hátrébb csúszik a mappában vajon segít fenntartani a várakozás örömteli hangulatát?

Vajon egy papír vagy egy digitális meghívás estén készülődnek a vendégek nagyobb örömmel az esküvőre? Mikor költenek szívesebben pénzt ruhára, utazásra, ajándékra?

Papír esküvői meghívó

Beszállókártya esküvői meghívó

Esküvői meghívó postázása

Elképzelhető, hogy nincs lehetőségetek minden vendéghez személyesen elmenni. Ebben ez esetben egy postán kézbesített meghívó is különleges élményt ad. Hiszen, te mikor találtál a postafiókodban különleges levelet? És most nem a számlákra gondolok. Gondold el a vendéged milyen örömmel fogja kézbe venni és kibontani a leveled a meghívóval.

Ha tudod, hogy biztosan lesz aki postai úton kapja meg a meghívóját, akkor erre érdemes a kiválasztáskor figyelni. Olyan meghívót keressetek, aminek a postázása nem „megoldhatatlan” a csigapostának.

Természetesen nem tagadom, hogy van előnye a digitális meghívónak. Olcsóbb lehet. Sőt, akár te magad is el tudod készíteni. Nem kell annyi időt tölteni vele. És szétküldése is csak pár kattintás.

De vajon amit itt nyersz azzal nem veszítesz máshol sokkal többet? Nem fosztod meg a vendégeidet egy élménytől? Egy találkozástól?

Nem ismerlek, nem tudom, milyen esküvőt tervezel. Biztos vagyok benne, hogy jól fogsz dönteni.

Ha mellettem döntesz, akkor örömmel segítek neked is, hogy a számodra tökéletes meghívót tudd átadni a vendégeknek!

Üdv,
Zsuzsa

GYakran Ismételt Kérdések

Milyen papírok közül választhatok?

A vékony pausz papírtól a vastagabb kartonokig. A matt felülettől a gyöngyházfénnyel csillogóig. Ha nem találod a megfelelő papírt, akkor beszerezzük neked!

Sötét színű papírra is tudtok nyomtatni?

Természetesen. Sőt! Akár fehér színű betűket is írunk neked.

Több papírból is készülhet a meghívóm?

Igen! Az oldalon is láthatsz több mintát olyan meghívóra ami kettő, három vagy négy papír felhasználásával készült.

Nyomj a lenti gombokra, ha Te is hasznosnak találtad a cikket és lájkold a Facebook oldalunkat!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés