Save to Date kártya

Save to Date kártya

A Save to Date azaz magyarul A Mi Napunk kártya hazánkban még kevésbé elterjedt. A lényege, hogy az esküvő előtt egy vagy akár két évvel küldesz a leendő vendégeknek egy kis kártyát. A kártyán pedig a ti esküvőtok dátuma szerepel.
Így a vendégetek már jó előre be tudja írni a naptárába a ti nagy napotokat és így pontosan látja, hogy mikorra nem szabad programot csinálnia.
Magyarországon is egyre több népszerű helyszínt kell akár két évvel korábban is lefoglalni. Ezért itthon is egyre többen keresik a Save to Date kártyákat.

Save to Date, mikor küldd ki?

Roppant fontos szerepe van a Save to Date kártyának, ha több külföldi vendég érkezik az esküvőre. Hiszen a repülőjegy vásárlás költsége alacsonyabb lehet, ha minél korábban történik a foglalás. És egy külföldi utazást amúgy is tovább tart megszervezni.
Épp ezért az ilyen vendégnek 8, de inkább 10-12 hónappal az esküvőtök előtt mondjátok el a nagy nap dátumát egy Save to Date kártyával.
Ha a nagy nyári szabadság, illetve esküvő szezonban lesz az esküvőtök, akkor még a hazai vendégeknek is érdemes minél előbb elárulni a dátumot. Nehogy a már jó korán lefoglalt nyaralásuk közepén mondjátok ki a boldogító igent.

Save to Date kártya

Buja természet Save to Date kártya

Kinek küld el az A Mi Napunk Kártyát?

Elkészítettétek már a vendéglistát? Ha nem, kattints ide és segítek! Azoknak a vendégeknek akiket biztosan elhívtok, küldjétek el a kártyákat. Akik meghívásában még nem vagy biztos őket még ne értesítsd.
Fontos, hogy akinek küldtél A Mi Napunk Kártyát, annak meghívót is kell adnod.

Szükség van esküvői meghívóra is?

Mindenképp! Az esküvői meghívót elsősorban személyesen fogod átadni.
Ekkor lesz időtök a vendégekkel beszélgetni az esküvőről. Fel tudjátok eleveníteni a kapcsolatot az esetleg rég nem látott rokonnal, baráttal.
Így sokkal személyesebb, bensőségesebb lesz majd mindenkivel a találkozás az esküvőtök napján.

Miért érdemes A Mi Napunk Kártyát küldened?

1.) A vendégek értékelni fogják a figyelmességedet és az előrelátásodat
2.) Időben tudni fogod kik azok a vendégek, akik nem tudnak eljönni az esküvőre.
3.) A kártya kiváló módja annak, hogy mindenkit már jó korán felcsigázz az esküvődre. Így akár be is tudod vonni őket akár a szervezésbe, ötletelésbe.
4, Meg tudod kérdezni már jó előre, hogy a meghívottnak van e valamilyen étel vagy ital allergiája.
Így az esküvői menü megbeszélésekor már felkészült leszel. Pontosan tudni fogod, hogy a vendégek közül hányan kérnek valamilyen módon különlegesebb ételeket.

A Mi Napunk kártya

Beszállókártya esküvői meghívó A Mi Napunk kártyával

Miben más a Save to Date kártya, mint a meghívó?

A Save to Date kártya egy rövid, tömör értesítés. Itt az esküvőtök dátumát és helyszínét közlitek a vendégekkel. Ezen a kártyán nincs semmilyen más értesítés. Sokszor még az órák sincsenek feltüntetve.
Egy fontos célja van, hogy a vendégetek azon a napon „rátok” érjen.
Épp ezért megbocsájtható, ha a kártya színei, stílusa még nem tükrözi az esküvő hangulatát.

Ezzel szemben az esküvői meghívón már szerepel minden információ.
Időpontok, helyszínek. A meghívón hozzátok passzoló szép idézet és nászajándékkérő vers is helyet kaphat. Sőt, meghívó kiegészítő kártyákon még kiegészítő információk is átadhatók. Ilyen lehet például a megközelítési kártya a parkolási információkkal. Vagy akár az elérhetőségeitek listája is.

Milyen lehet az A Mi Napunk kártya?

Különleges A Mi Napunk Kártyákat is álmodhattok magatoknak. Készülhet rólatok fotó, amire ráírjuk a dátumotokat. De a fotón tarthattok a kezetekben egy táblát rajta a dátummal és így ti magatok alkotjátok a tökéletes kártyát.
Lehet hűtőmágnes is az A Mi Napunk kártyátok, így biztosan szem előtt lesztek 🙂

A kártyátok igazodhat is színben és stílusában az esküvőhöz, de mint feljebb írtam, ez nem kötelező. Ha még nincs kialakult elképzelés, akkor inkább küldjétek ki az A Mi Napunk Kártyát időben. Ez még mindig jobb, mintha késve érkeznének meg a kártyák, mert az esküvő színeinek megálmodása több időbe került.

A kínálatunkban találtok több esküvői meghívót melynek része az A Mi Napunk kártya. Ez azt jelenti, hogy a meghívótokkal együtt plusz költség nélkül lehet ilyen kártyátok.

A Mi Napunk kártya

Krém csokoládé2 esküvői meghívó Save to Date kártyával

Muszáj Save to Date kártyát küldeni?

Nem. Ha nem akarsz ezzel bajlódni vagy spórolni szeretnél, akkor elmaradhat a kártya kiküldése. Sok más módon is értesíteni tudod a vendégeket a nagy nap dátumáról.
Küldhetsz e-mailt, SMS-t, chat üzenetet. De létrehozhatsz Facebook csoportot is, ahova meghívjátok a esküvői vendégeket.
Figyelj arra, hogy a déd- vagy nagyszülő nem biztos, hogy használja ezeket az eszközöket. Így az ő meghívásukra külön ügyelj! Akár az is jó megoldás, hogy a technikai eszközöket kevésbé használó vendégek kapnak Save to Date kártyát.

Nálunk is többféle Save the Date kártyát találtok. Bármelyik esküvői meghívóhoz ingyen megtervezzük a hozzá tökéletesen passzoló értesítő kártyádat.
Sőt, akár teljesen újat is tervezünk nektek, hogy tökéletesen hozzátok passzoljon!

Remélem, most már mindent tudsz az A Mi Napunk kártyáról! Bízom benne, hogy megtalálod a te esküvődhöz tökéletesen illő kártyát!

Üdv,
Zsuzsa

Nyomj a megosztásra, ha van ismerősöd, aki szeretne tisztában lenni a legfrissebb árakkal, és lájkold a Facebook oldalunkat!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés